A FEKETE ÁFONYALÉ ANTIOXIDÁNS HATÁSÚ ANTOCIANIDJAI

Antocianidok a 100%-os Mannavita Fekete Áfonya Gyümölcslében

A fekete áfonya számtalan tápanyagja közül a legjelentősebbek az antocianidok. Általában 100 g friss fekete áfonyában 400 mg antocián származék mutatható ki. 
Az antocianidin erőteljes antioxidáns vegyület, ami képes helyreállítani a kollagénrostokat, elősegíti a kollagénben végbemenő bioszintézist, csökkenti a hajszálerek áteresztőképességét és törékenységét, illetve gátolja a vérlemezkék összetapadását.
A kollagén alapvető fontosságú a bőr és a kötőszövetek egészségéhez, feszességéhez.

A fekete áfonya az antocianidinek segítségével a teljes érrendszerben javítja a vérkeringést, így kifejezetten ajánlott azoknak, akiknek nem megfelelő a vérkeringése a végtagjaiban, és például hidegek vagy zsibbadnak a lábai, kezei.
A fekete áfonya szintén igen kedvező hatású visszeres és aranyeres panaszok esetén is, ezért is ajánlott például a terhesség alatt is fogyasztani, mivel ekkor gyakrabban jelentkeznek ezek a problémák.

Az antocianidinek rendkívül hatékony gyulladáscsökkentő anyagok, mivel képesek megelőzni a leukotrién, prostaglandin és a hisztamin felszabadulását, amik a gyulladások kiváltásáért felelősek a szervezetben.

Az antocianidinek különösen kedvezően hatnak a szemek egészségére is, mivel a szemben is képesek regenerálni az oxidatív károsodást szenvedett sejteket, így fellépnek a sejtkárosító szabadgyökök ellen, melyek a szemekben is roppant sok kárt tudnak okozni.

 

Rendelését 1 perc alatt leadhatja • Nem kell regisztrálni • Az átlagos szállítási idő: 1 munkanap • 30 nap Pénzvisszafizetési Garancia mindenre
Több ezer ember állítja, hogy ez az egyik legjobb Áfonyalé!