EZÉRT AJÁNLOTT A FEKETE ÁFONYA ITAL CUKORBETEGSÉG ESETÉN

A Mannavita Fekete Áfonyalé előnyei Cukorbetegeknek

A fekete áfonya fogyasztása kifejezetten ajánlott diabéteszes betegek számára, mivel főként a benne lévő króm miatt antidiabetikus hatással rendelkezik, csökkenti a vércukorszintet, illetve a kapillárisok falának erősítésével támogatja a cukorbetegek egészségének javítását.

A fekete áfonya képes csökkenteni a cukorbetegek körében gyakori visszértágulatot, illetve a látás minőségét is javítja, mivel képes fellépni a szembevérzés, az ér és az ideghártya gyulladásai ellen, illetve a cukorbetegséget gyakran kísérő szemek érrendszeri elváltozásait is kezelni tudja. Továbbá erőteljes antioxidáns hatásaival hatékonyan védelmezi a sejteket az oxidatív károsodásoktól.

A fekete áfonya nagy mennyiségű, kitűnő minőségű rostot is tartalmaz, mely szintén hozzájárul a vércukorszint szabályozásához.

Kutyákkal végzett vizsgálatok is igazolták a fekete áfonya vércukorszintet csökkentő hatását, ami még úgy is egyértelmű volt, ha cukrot fecskendeztek az állatokba a mérés közben. Mindezt leginkább a benne található antocianidinnek köszönheti, ami az egyik leghatásosabb természetes vércukorszintet csökkentő vegyület.

Az antocianidin jelentősen növeli a kollagén sérülésekkel szembeni védekezőképességét is, illetve szabályozza a kapillárisok áteresztőképességét. Továbbá megakadályozza a sorbitol felgyülemlését is, aminek köszönhetően védelmet nyújt a cukorbetegség miatt létrejövő neurológiai és keringési problémák ellen.

A fekete áfonyát inzulinfüggő cukorbetegek esetében is hatékonynak találták a szükséges inzulin mennyiségének csökkentése érdekében.

A legújabb kutatások szerint a fekete áfonya egyértelműen alacsony glikémiás indexű gyümölcsként viselkedik a vércukorszintre gyakorolt hatásai szempontjából.

2-es típusú cukorbetegséggel diagnosztizált betegek részvételével végeztek vizsgálatot, akik 3 hónapon keresztül naponta legalább 3-szor fogyasztottak alacsony glikémiás indexű gyümölcsöt - köztük fekete áfonyát is -, és jelentős javulás mutatkozott a vérkeringésben. A vizsgálatban a vérben lévő glükolizált hemoglobin vagy HgA1C szintje volt a mutató.

Cukorbetegséggel kapcsolatos kutatási hivatkozások:

Rendelését 1 perc alatt leadhatja • Nem kell regisztrálni • Az átlagos szállítási idő: 1 munkanap • 30 nap Pénzvisszafizetési Garancia mindenre
Több ezer ember állítja, hogy ez az egyik legjobb Áfonyalé!