A FEKETE ÁFONYA ITAL HATÁSAI DAGANATOS BETEGSÉGEK ESETÉN

Miért kedvező hatású a fekete áfonyalé daganatos betegségek esetén?

A daganatos betegséggel küzdőknek roppant lényeges, hogy a lehető legmagasabbra emeljék az antioxidánsok szintjét szervezetükben. Az antioxidáns vegyületek ugyanis képesek gátolni a sejteket károsító szabadgyökök tevékenységét.

A szabadgyökök sejtkárosító hatása könnyen vezethet degeneratív folyamatok kialakulásához is, így a daganatok kialakulásában és terjedésében is kulcsfontosságú a szabadgyökök semlegesítése.

A fekete áfonya kivételes szabadgyökfogó erővel rendelkezik a benne található antioxidáns vegyületeknek köszönhetően, melyik közül kiemelkednek az antocianidok.

A fekete áfonya rákellenes hatásait vizsgálták már vékonybélrák, vastagbélrák, nyelőcsőrák és mellrák esetén is. Az eddigi kutatási eredmények igen biztatóak, de természetesen még további, embereken lefolytatott széleskörű vizsgálatokat kell elvégezni.

Annyi azonban kijelenthető, hogy a fekete áfonyalé kivételesen erős antioxidáns erővel rendelkezik, mely mindenképpen jótékony hatású lehet bármilyen daganatos betegség esetén.

Egy 2010-ben elvégzett kémcsöves vizsgálatban az áfonya-kivonat képes volt megakadályozni a mellráksejtek növekedését és terjedését.

Egy másik állatkísérletben, amit a Brown Cancer Centerben a Louisville-i Egyetemen végeztek, mellrákos patkányokat kezeltek áfonyás porral, és azt állapították meg, hogy a tumor mérete 40%-kal csökkent.

Egy 2007-es kémcsöves vizsgálat kimutatta, hogy az áfonyalé csökkentette különféle ráktípusok növekedését, köztük a gyomor, a prosztata, a bél és a mell sejtjei esetében is.

Daganatos betegségekkel kapcsolatos kutatási hivatkozások:

Rendelését 1 perc alatt leadhatja • Nem kell regisztrálni • Az átlagos szállítási idő: 1 munkanap • 30 nap Pénzvisszafizetési Garancia mindenre
Több ezer ember állítja, hogy ez az egyik legjobb Áfonyalé!