FEKETE ÁFONYA LÉ A JOBB EMÉSZTÉSÉRT

Így javítja az emésztést a Mannavita Fekete Áfonya Gyümölcslé

A fekete áfonya igen kedvező hatásokat képes kifejteni az emésztésre és a bélrendszerre. A fekete áfonya nagy mennyiségű pektinben gazdag rostot tartalmaz, ami csökkenti a hasmenés és a székrekedés tüneteit is.

A fekete áfonyában található tanninok csökkentik a gyulladásokat az emésztőrendszerben, a polifenolok pedig igazoltan antibakteriális hatással rendelkeznek.

A fekete áfonya támogatja az egészséges bélflóra egyensúlyának fenntartását, erősíti a bélnyálkahártya ellenálló-képességét, illetve képes megelőzni a bélfertőzéseketbélhurutot és a különféle emésztési zavarokat.

A fekete áfonyában lévő antioxidáns hatású flavonoidok erőteljesen fokozzák a nyálkatermelést a gyomorban, így az védőréteggel vonja be a gyomrot, ami által hozzájárul a gyomorfekély megelőzéséhez.

A fekete áfonya azonban nem csak megelőzni, hanem kezelni is képes a stressz, a gyomorsav, a gyulladáscsökkentő gyógyszerek, az alkohol vagy az aszpirin miatt kialakult gyomorfekélyt is.

Emésztéssel kapcsolatos kutatási hivatkozások:

Rendelését 1 perc alatt leadhatja • Nem kell regisztrálni • Az átlagos szállítási idő: 1 munkanap • 30 nap Pénzvisszafizetési Garancia mindenre
Több ezer ember állítja, hogy ez az egyik legjobb Áfonyalé!