Beszámolók fekete áfonya fogyasztóktól

Beszámolók fekete áfonya fogyasztóktól

Az elmult években beérkezett vélemények az áfonyaléről.

Gyermekkoromban fogyasztottam sok fekete áfonyát, még a nagyapám hozott mindig nekünk. 2 hónapig ittam ezt a fekete áfonya levet és látványosan csökkentette az arcomon a pattanások számát, jól visszahúzódtak. A látásomon is javított. Sokat javult a közérzetem is érzem, hogy koncentrálni is jobban tudok az előadásokon.

Gyenes Edit (22), Budapest

Amióta ezt az áfonya levet iszom, azóta nem fáznak a kezeim és a lábaim. Ajánlom Mindenkinek, akinek érszűkületesek a végtagjai.

Kovács László (57), Veszprém

Ez az egyik legjobb áfonya termék, amit eddig fogyasztottam. Programozóként dolgozom, napi 7-8 órát ülök minden nap a számítógép előtt és a szemem ki van téve a megterhelésnek. Folyamatosan szednem kell valamilyen szem vitamint. Sok mindent kipróbáltam már, de ez az áfonya vált be eddig a legjobban. Merem ajánlani másnak is, aki sokat ül a gép előtt.

Fehér Vilmos (61), Békés

A fekete áfonyalé egy kimondottan gyógyító hatású gyümölcslé, reggeli előtt éhgyomorra iszom 30 ml-t. Hosszabb ideje fogyasztom már és észleltem, hogy a szemem világa fokozatosan javul, alkalmazkodik a fényviszonyokhoz. Tapasztaltam vesevédő hatását. Másoknak is ajánlanám látás, koleszterin szint javítására, érszűkület esetén. Ajánlanám még hasmenéskor, valamint immunerősítéshez, szabályozólag hat a vérnyomásomra is.

Kozma Gyula (56), Mezőkövesd

Naponta legalább 10 órát töltök a számítógép előtt munkavégzéssel, nagyon sokat segít abban, hogy nem fárad, és nem romlik a szemem. A számítógépes munka következtében kialakuló kezdődő szemszárazságot is megszüntette.

Kovács Mónika (43), Abony

A fekete áfonyaléből 30 ml-t fogyasztottam minden reggel éhgyomorra, valamint este. Egy hónapi fogyasztás után azt tapasztaltam, hogy a szemem tisztább lett és látásom javult kissé. Ennek a tapasztalatnak nagyon megörültem. Az áfonyalé további használata során észre vettem a vércukrom és a koleszterinem javulását is.

Nagy Jánosné (74), Szekszárd

Szem vizsgálaton voltam a fekete áfonyalé fogyasztása előtt és után, fogyasztás után észrevehetően javult a látásom. A fekete áfonyalét következő módon alkalmaztam, reggel éhgyomorra 50 ml-t és este szintén. Ilyen módon javaslom a fogyasztást másoknak is. Hatékony gyermekeknél hasmenés esetén és immunerősítéshez is.

Bertók Cecília (38), Debrecen

Könnyű rendelés és gyors házhoz szállítás. Szemproblémák miatt kezdtem el fogyasztani. de csak pozitív hatást tapasztalok. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Az íze is szuper. Az italaikkal meg vagyok elégedve, érezhető rajtuk a természet 100%-os zamata. Köszönjük. A többit is ki fogjuk próbálni, akinek tudom csak ajánlom, legjobb vitaminbomba, gyógyszert nem is kell szedjek, mióta fogyasztom a gyümölcsleveket.

Vigh Orsolya (39), Mosonmagyaróvár

Tökéletes minőségű termék! Nagyon jót tesz a szememnek, és sokkal jobban érzem magam, mióta iszom. A többi Mannavitás gyümölcslevet is imádom, a másik nagy kedvencem a goji bogyó.

Gyarmati Zsófia (32), Üllő

A szemre ajánlotta egy cikk a fekete áfonyát, így jutottam el az Önök áfonyalevéhez. Tapasztalataim: ha gyulladt, véreres az ember szeme, akkor érdemes használni, elviselhetővé tehető a szemviszketés, szemfájást, szemgennyezést. Ízre nagyon kellemes, has, gyomorproblémát nem okozott, nem hajtott meg.

Bettina (41), Pécs

Nyálkahártya védelme szerintem nagyon jó. Nyombélfekélyemet panaszmentessé tette, elhagyhattam a gyógyszeremet is. Ajánlom mindenkinek!

László (58), Orosháza

Cukor és inzulin probléma miatt választottam a terméket, napi fogyasztásra. Továbbá szem problémák miatt is jó választásnak tartom. Látásom javult a szedése alatt. Mindenképpen javaslom a fogyasztását. Csak pozitívakat tudok mondani a termékről. Amellett hogy hatásos, finom is. Energikusabbnak érzem magam a termék fogyasztása óta. Családon belül is többen fogyasztják. Remek születésnapi ajándék, hiszen finom és egészséges. Minden szempontból megéri.

Irén (69), Csokonyavisonta

Sokaknak ajánlottam az Önök termékét már. Nekem segített elmulasztani a szemégésemet. Adatrögzítő vagyok, egy ügyvédi irodában dolgozom, és nagyon oda kell figyeljek a karakterekre, nem hibázhatok. 2 napos fogyasztás után - reggel és este - már éreztem a változást és kb. 1 hét után egyáltalán nem égett a szemem, és nem volt kiszáradva sem.

Nóra (44), Baja

Már néhány nap után éreztem, hogy jobban tudok koncentrálni és jobban megjegyzem a dolgokat. Éjszaka volt, hogy nem láttam jól vezetés közben, ebben kb. 2 hét fogyasztás után éreztem látványos javulást. Az tűnt fel főként, hogy jobban észreveszem a közeledő fényeket az úton.

Viktor (43), Szombathely

Rendelését 1 perc alatt leadhatja • Nem kell regisztrálni • Az átlagos szállítási idő: 1 munkanap • 30 nap Pénzvisszafizetési Garancia mindenre
Több ezer ember állítja, hogy ez az egyik legjobb Áfonyalé!